Get your own Digital Clock

Monday, February 14, 2011

UNGUNYA CINTA

Assalamualaikum dan selamat sejahtera...

aku tulis post ni dalam mood mata baru lepas menangis...
sebab pe aku menangis??? ..sebab cerita yang baru aku tonton sendirian di siang hari..tapi, dapat aku feel cerita sejam setengah ni... cerita ni, simple je.. tapi, kau x dpt nak agak lagsung ending dia mcm tu... serius..aku ingat citer ni heppy ending..

ni macam kisah cinta romantik komedi bagi aku.. ok... cerita ni senang kau nak hadam... kira x rugi la kau download dan tengok.. santai je.. kalau kau jenis orang yang support drama tempatan la..kalau tak, memang kau kata cerita ni xde istimewa nya...




drama lakonan Leez Rosli, Shaarnaz Ahmad, Sharifah Shahira dan Didie Alias ni mengisahkan Ungu, gadis yang meminati bidang nyanyian dan bercita-cita menjadi penyanyi terkenal. dalam waktu yang sama, Ungu merupakan pelajar tahun satu di universiti, terpaksa bekerja sambilan semasa cuti semester bagi mencari wang saku. Cerita cinta ini bermula pabila Ungu terpaksa mengajar Andi, anak Datin Moon yang juga sahabat ibunya, Rubiah. Bagi yang nak tahu ending cerita ni yang buat aku syahdu, boleh lah download cerita ini di sini...UNGUNYA CINTA

OST UNGUNYA CINTA


Berlari di rumput yang hijau
mencari suatu ketenangan
Hari-hari yang ku duga
Pastinya nanti diriku terluka

Aku masih di sini
Menunggu saat akhir
kau dan aku begini
mencari satu erti

Biar hari berlalu
ku nanti masa itu
teruskan berlari ke alam realiti
Ohhhh ohhhh ohhhh

p/s: suka tengok Shaarnaz Ahmad dalam ni... *wink wink*

MyEm0.Com

2 pengunjung istana:

nuyuin said...

ape tjuk nya.?

aBIL said...

tajuk cerita ni, UNGUNYA CINTA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...