Get your own Digital Clock

Wednesday, February 9, 2011

CONTEST REKA CIPTA HEADER =)


ehem..ehem... sebab kepala serabut dengan FYP, jadi, saja buang masa wat header baru untuk blog.... cantik kan header baru i? hahahha.. i tau..nampak mcm budak-budak sikit..tapi, x salah kan..i kan sweet 17..hahahha....*sila muntah ye..* blog i dah kawaii..jom kita kawaii kan blog tuan punya contest!! heee...


--- ok la.. ni contest dari tuan blog FARAH HANIE FADZIL ----
--- syarat2 contest ni mudah je ---
--- iaitu hasilkan header blog yang comel2 untuk tuan blog..kawaii kata TUAN BLOG.. heeee ---
--- kemudian mestilah follow blog tuan punya contest ---
--- link kan post korg tentang korang join contest tu ---
--- hadiah dia boleh tahan jugak.. topup rm30 ---
--- sapa nak bagi wooo..so, jom la try join ---
--- i tag contest ni kat sorg kawan ---
--- FATIN ... sila join kalau rajin ok..heeee =) ---
--- OK..SEKIAN TERIMA KASIH ----



ni hasil header yang i reka utk tuan blog..KAWAII x?? hihihi




MyEm0.Com

6 pengunjung istana:

farah said...

salam, just nak tanya, header tu abil letak kt link mna? (:

aBIL said...

hee..sorry... td ade masalah teknikal sikit..dah letak dah... harap2 berkenan la ye..heee =)

NOOR FATIN said...

cantik gila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aBIL said...

fatin: harap2 owner blog tu rasa cantik n suka gak kat rekaan aku..wahhahaha

farah said...

thanx ea abil (:
nanti farah akn inform lain ^^

aBIL said...

ok farah ^_^

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...