Get your own Digital Clock

Wednesday, February 2, 2011

TIRAMISU

TADA!!! mood nak update blog tetibe membuak2 lak..hihihii..

ape yang korang tahu tentang TIRAMISU??
bagi aku TIRAMISU ni kek...kek yang sedap..hihihihi..
*ada sape2 nak belanja aku kek x?*

berbalik kepada TIRAMISU, aku nak share tentang cerita kat TV3 yang aku tgh follow sekarang ni..walaupun takde tv kat bilik, itu tidak menghalang aku untuk menontonnya!!! hahahahha..

ape lagi..download lah..hahahha.ade 2 site favourite aku..memang memuaskan hati ku... biasa aku dpt tgok lewat sehari la..kalau citer tayang hari isnin, episod hari isnin tu, hari selasa baru leh tgok..

seronok tau citer tiramisu ni.. kelakar dengan si Danny kawan kepada Melur (lakonan Sharifah Amani)...bila dia bergaduh dengan Melur..comel je..hahhaha.. dalam cerita ni, ade gak watak yang aku suka tgok..mcm Faris (lakonan Zain Ruffedge)..memang watak yang banyak hiburkan aku...watak ANNOYING dalam cerita ini ialah Lyana (lakonan Tania Hudson)..gedik sungguh!!! tapi, kadang2 sangat blur..kesian dia..hihihiih...rindu dekat watak adik Mia Sara..dalam cerita ni, dia jadi Ayesha..memang makin comel budak tu..dlm cerita tu, kelakar betul tgok gelagat dia dengan atok dia....

wat masa ni, aku dah ade sampai episode 21 dah..hihihi..kita tunggu siang nnti..mesti ade update episode terbaru....=)

tapi, yang penting, tiap kali aku layan citer ni, mesti lepas tu aku akan jadi sangat2 MENGIDAM nak makan KEK!! waaaa~ nasib baik la susah nak g beli..kalau x, jadi badak air la aku..kah3..

I LOVE TIRAMISU =)


MyEm0.Com

2 pengunjung istana:

NOOR FATIN said...

aku xpnh tgk cite ni. sbb tayang waktu maghrib. hoho mak n ayah aku dari dulu mmg xpnh bukak tv kul 7 sampai 8 malam. hoho..

nak ko blanja kek tiramisu!!

aBIL said...

sebab tu aku download..hihihihi..so, xperlu nak tgok timw maghrib2..hihihihi..kau la belanja.. keje cepat2!! hihihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...