Get your own Digital Clock

Friday, October 16, 2009

....SAYA SEDANG MENANGIS SAAT INI....

Saat entri kali nie di tulis, airmata tengah mengalir pantasnya dari kelopak mata...

actually x plan pown nak post..

sbenarnya saya lagi sedang mengemas beg sebab esok saya akan g camping for 3 days...

tibe2, time mengemas, hati rase sebak sangat...

semalam (khamis) saya rasa stress sangat...

entri nie di tulis da hari jumaat...

semalam saya rasa hari yang sangat malang n sangat2 membuatkan saya rasa sangat2 lemah!!!!

xtaw da nak kuatkan semangat cemana...

mula2, pagi2 presentation, preparation ygt dah di buat selama lebih kurang 2 minggu lebeh, hancur mcm tu jer...

saya leh concludekan yg presentation pg tu sangat2 teruk... kena hentam byk gler ngan lecturer...

yg paling panas hati, lecturer leh ckp ktorg x wat preparation...

wat the hell??? mmg rase panas jer...

actually ktorg ada masalah ngan lecturer yg jd mentor ktorg...

dia sorg je expert la katakan utk part fish...

so, 4 d whole 3 weeks, dia xde kat sarawak...

memg group ktorg paling teruk..

ktorg gerak sendiri.. group laen, mentor diorang sume sangat2 membantu utk diorg dpt markah yg banyak... 60% tu....

tp ktorg?? xde saper.. tanyer je lecturer len, sume xdpt membantu sbb kate x pakar dlm fish... sbb fish nie mcm introduced animal dlm zoology kat unimas.. b4 dis cuma ada mammals, birds, insect and frog...

so, bile lecturer tu xde, ktorg xde rujukan nak cari.. senior pown xde...

sangat2 sedih... hari2 rase sebak jer... org len grup sume 9-10 people... ktorg cume 5 org... so boleh bayangkan mcmmane kerja yg ptt 10 otak share wat da jd 5 org, tp leh katakan cume 3 org je yg berkerja... yg 2 lg pasif jer...

serius, saya da demam xtaw la... x baek2 lagi...

n mlm nie badan da sangat2 panas...

back to story, after da presentation, sume da moody sbb rase result akan dpt teruk...


so, lanx la... tibe2 after abes present, kat lobby, terserempak ngan course coordinator..dia tanyer final report da anta belom?? ktorg jawab la belom lg.. nak anta b4 kul 4.. sbb ada yg perlu di repair after teruk kena comment time present tu..

n yg mmg rase lagi nak memaki, dia leh ckp, "bkn u should pass by wednesday ke?? so, mcm tu, saya akan suruh u punyer mentor deduct your mark"

memg rase nak naik je kaki nie kat muka dia... hello.. group len pown xanta lg taw!! knape group ktorg yg kena hentam gler??

ari nie satu hari memg hidup yg penuh makian... saya memaki hamun jer.. naseb bek kawan2 byk tenangkan saya...

pakcik bongok kat office kat faculty pown sengaja nak cari pasal. minx semak surat pown malas!! lagi rase nak mengamok!!!

hmmm.. n balek petang tu, rase sangat2 x sedap badan.. panas sangat....

n xtaw la.. satu2 masalah dtg... hmmm.. gaduh lagi... ntah.. sume nak menghilangkan diri.. mcm saya yang salah... serius rase sangat2 tensen sangat!!!!!!!!!!!!


n call mama dlm kul 9 mcm tu, mama pown tgah demam.. lagi saya rase sangat2 sedih... n saya menanges terus kat mama.. bile mama tanyer, cume ckp saket badan.. x larat... esok camping plak...

hmmm.. lg berita yg wat saye sedih sangat, my little bro bru pas kuar wad kecemasan....dia terkena minyak panas.. xtaw la mcmmane insiden tu jd..tp mama kata dari bawah hidung sampai dagu.. melecur... kena inject.. then kena cuci...

sakitnyer.... serius saya rase nak balek sangat!!!!!!!!!!!!!!!!!

xtaw la.. skang nie xde sapew nak luahkan...

i'm alone rite now!!!!!!!!!!!!


hidup saya leh saya ckp totally WORST for this thursday!!!!!!!!!!!!!!

sekarang nie mata da bengkak... menanges.. rase sunyi sangat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xtaw la... biar la.. g camping dengan bdn sakit.. xtaw la... packing beg td rase sayu jer.. rase mcm akan pergi tempat yang jauh....

mungkinkah pergi xkan kembali????

8 pengunjung istana:

ada aku kesah said...

abil...
jgn sdeyh2..
xmo nanges2..
nnt xshantek & shumel

kertasgraf said...

sory...
for not being there for u.. huu (T_T)

nape xcari apiq meh..
im alweyz open meyh..
ish~

pape pon... tabah yer..
ade brape hari jer lg nih..
nnti balik..
spend time btol2 wif ur family..

n jgn lupe jgkk
jaga diri..

NOOR FATIN said...

ya allah abill..
aku xsgka smpi mcm ni dgaan buat kau
smlm masa ko msj..aku dah lama xtido..
aku xshat..

syg..sabar byk2 k.
bukan ko xwat keje..
ko wat kan..
ada usaha..
spttnye 5-5 la kna bergabung..
bsatu watkan keje..
yela..org lain 10 org
kite 5 jek
mst la usaha kna bganda2

yg kwn ko tu ape kess
dah xwat keje..nak salahkan org lak~
kwn ko mcm kwn aku dluu..
xwat keje..tp masa nak bntang..
dia pnh ckp..kat smua plajar.
dia yg wat smua ni..aku xwat lgsg..
ko bleh byg apa perasaan aku time tu?

sabar byk2 syg
satu hari dia akan kna balik
n kwn aku tu pn dah dpt balasannya
aku xtau la sem ni dia dh ok or x
aku kan g l.i..dia xpegi

ingt.bukan salah ko!
ko dah usaha.
syg..ko g camping elok2 tau..
tak mau la pegi xkembali
aku syg kat ko la abill
ingt x jnji2 kite dlu
ko mst ingt agi kan
knp ko nak tgglkn aku syg??


aku sgt syg ko
kalau org lain xnk ko lagi
ko msh ada aku
ko mash ada kwn2 yg lain..
plez...jgn sksa diri ko

anggap ni dgaan
dgaan ini akan mmatang kita
pcayalah
jgn mudah putus asa'
aku sntiasa dgn ko..

syg ko

*crying*

iceq said...

sabar ea..kuatkn hati..
camping t pk enjoy..jgn pk bnde pelik2..huhu~~
*hug*

biELa said...

huh..sabar ek..jgn sedih2
itulah kehidupan
kita takkan selamanya hidup dalam kepuasanhati kita

ada hikmah tu.
aku pun selalu je rasa mcm ko

bbasya!~

Lynna said...

merepek ape ayat yang last tuh??? haish... If I can do.. U olso can my dear... nt ade hadiah yang x dijangka... okie...tabah!!!

aNis ™ said...

thanks semua... sorry wat kamoo org susah hati...

to juju= aku mmg x shantek.. hahahaha

to kertasgraf= time tu rase mcm xtaw nak ngadu kat sapew.. tu yg menulis di blog.. hohoho

to paten = aku pown syg ko jgk.. sowie wat ko susah hati.. janji x wat lagi..

to iceq = hahahha.. hepy ke?? x larat saya daki kat gunung kat c2.. naseb bek x terjatuh gaung sbb nyaris2 pengsan time jungle tracking,.. hehhehe

to biela = thanks syg... atas nasihat tu...semogfa kita same2 tabah..

to lynna= apew?? n bile?? hahahahaha... saya menanti surprise itu..

NOOR FATIN said...

kitorg smua syg ko abil..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...