Get your own Digital Clock

Sunday, October 18, 2009

hidungku....

alhamdulillah...

aku masih berkesempatan nak menulis blog...

maknenyer aku da selamat pulang dari camping kat taman negara kubah...

to fatin, jangan risaw2 agi... i'm ok...

n semua.. especially lynna, apiq, iceq, juju and biela..

thanks atas nasihat korang semua...

time camping mmg have fun gak, lepas stress..

cuma yg x seronok, aku demam.. badan panas jer kat sane.. siang n mlm wat aktiviti kena pakai

sweater,, sbb sejuk.. tp, time member pegang bdn aku, dia kata bdn aku panas... n sepanjang

aktiviti kat sane, aku byk kena attack ngan asma aku.. huhu.. lg la masak aku....

bertahan jugak la... time daki gunung selama 4 jam, rase x larat sgt..rase mcm nak terjun jer dari

c2.. biar la ape nak jadi... gunung sangat cerun...

nak gerak pown x larat.. nafas cungap2 jer.. naseb bek kawan2 byk bantu..

diorang push up badan aku dari belakang.. sampai la kitorg naik sampai kat puncak waterfall..

sangat chantek.. release tensen nampak pemandangan indah tu...

sekarang da ada kat unimas.. demam.. batuk2.. n semput...

seronoknyer saket!!!!!!!!!!!

=(


*bling-bling = cepatla baek dmm.. nak exam da nie.. *
*bling-bling = lynna, apew surprise tu??*
*bling-bling = to all my fren,SAYANG KORANG!!!.. thanks sbb susah senang
same2 aku selama nie...*

6 pengunjung istana:

biELa said...

i cant believe you said seronoknya sakit...

hahahaha

get well soon

ai kalau demam pergi shoping dgn lelaki

lepas tu, baik laa...

experiment proven beb..ke atas aku sorg je
hehehehe

aNis ™ said...

ngeh3... sajer jer nak memberontak.. tu yg ckp mcm tu.. hehehehhe

Lynna said...

ngahahaha eh kite panjat gunung dgn ketinggian yang same ker??? aku pon panjat 4 jam lebih... hahahaha puas beb!!!!!!!!!!!!! *abil..ade la..surprise!!!*

aNis ™ said...

haha... bgos2.. aku dpt agak surprise melalui pos.. tp mau taw pos laju or pos express or pos biase?? hahahaha.. sbb kaunter utk pos2 nie byk.. lalala~

NOOR FATIN said...

aku je xsmpi puncak dlu time jngle treaking kat pangkor.haha

Lynna said...

pangkor ade puncak ape??

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...