Get your own Digital Clock

Tuesday, March 15, 2011

SEDAPNYA BUAH NONA!!!


NYUM2!!! dah 2, 3 hari ni, aku asyik makan buah nona je.. sedap!!! manis sangat...
aku beli buah nona ni time gi pasar Satok hari sabtu lepas..time tu baru lepas balik dari field trip kat Matang. memang sedap la buah ni...

aku ingat lagi..aku start kenal buah ni time aku tingkatan 4 tak silap...*lmbt kan*..time tu mama baru balik dari mengajar..then, balik-balik, aku nmpak dia letak benda pelik dalam bekas beras..aku tanya la ape. tu..mama cakap...adala.. nnti tau...

pastu, aku pun lupa.. aleh2, 2 hari lpas tu, mama ajak makan..oh!!! bru tau..buah nona rupanya... time tu yang kitorang makan buah nona hijau...sedap tau...


sabtu lepas aku beli 2 jenis buah nona... buah nona merah ngan buah nona hijau... yang merah, abes aku kerjakan hari ahad tu..tinggal yang hijau, simpan..kasi masak.. ni dah masak!!! so, nyum2!!! time to eat...^_^ *tapi, makan buah ni, satu je la..perlu kesabaran.. isi sikit je..susah nak puas..hahahha* sila hati-hati makan buah nona..jangan tertelan biji...





ni rupa buah nona time kat dahan

ni la yang aku makan... nampak sedap kan?? MEMANG SEDAP!!







MyEm0.Com

4 pengunjung istana:

NOOR FATIN said...

aku dah lupa aku penah makan ke x.. selalu makan je tapi xtau nama. huahua

aBIL said...

hahahhaha... fatin... kau ni..len kali sebelum makan, check nama dulu..kui3

chekgu Moe said...

buah nona memang sedap!!! :)

JaLi AshBurn said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...