Get your own Digital Clock

Wednesday, July 14, 2010

dah berhabuk....

errr... dah berhabuk sangat dah blog aku nie..
fiuhhhh...fiuhhhhh..tiup habuk....ahahahhahahahha...

sem baru dah mula... baru mula sem, dah byk masalah kot....
xpew..sabar sikit jer lagi...
final year dah kan....*sambil cuba tenangkan diri sendiri...*


err..by the way, i dapat kolej jgk akhirnya..selepas rayuan diterima..tp, tingkat paling tinggi la..tingkat 4...seronok time malam... duduk kat atas katil, bukak tingkap luas2, kaki lunjur keluar tingkap... sambil termenung memandang langit... menikmati panorama yg indah...*sila bygkan...*

dan sekarang nie, berharap ade lah yg nak gantikan rumah sewa i tu..kalo x, burn la duit deposit rumah mcm tu jer..so, sesape yg perlukan rumah sewa area DESA ILMU, sila hubungi saya...ahahahhahahaha

hari nie perasaan bercampur aduk....
hepy ade..marah pon ade...
marah sebab ade sangkut nak amek subjek elektif..dan xde pihak yg nak bantu..
kesiankan lah kami..kami dah final year...lgpon, tu jer subjek yg x clash dgn jadual subjek teras...
aish..boleh lak diorg bagi jalan penyelesaian, suruh amek subjek tu sem depan...
x paham bahasa ke..sem depan pon lg bz...arghhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!! HELP ME!!!! xkn nak extend semata2 utk satu subjek??


ok..tu yg kes marah dan geram...nie kes berbunga-bunga....ahahhahahahaha
ade member tegur aku kurus!! ahahahahhahaha..dan dia ckp, x suke tgok aku kurus..what the?? hihihi...

dia....... "anis..saya dah x cam kamu dah... nasib baik dengar suara..."
aku...... "eleh abang..x cam plak..pesal x kenal?? sampai hati..."
dia........"ya la tek..dah kurus...teruk sgt ke kerja kat zoo tu??"
aku......."kurus?? biar betul... hahahhahaha..bguslah kalau dah kurus...memang saya nak kurus pon..."
dia........"ish... x suka la kamu kurus..dah x cute..x comel..x chubby...."
aku......."wekkk =p jelir lidah kat dia dan berlalu pergi"


sekarang nie aku dah tekad..nak lupakan kisah silam... number baru pon dah beli..dan number lama x guna dah..dan number baru tu, aku dah distribute kan kat org2 yg patut jer...mungkin soal hati, soal cinta, biarlah dulu... kekecewaan.... xyah ckp..dah jemu dgn semua itu...sekarang, mmg aku hanya akan pendam satu perasaan sayang dan cinta aku kat seseorang yg dah lama aku suka...tapi, aku takut dia x sudi terima aku..dan aku takut di kecewakan lagi..so, at the end, i choose to wat bodoh jer ngan perasaan ini,....ahahahahhaha


dapat bilik baru, so that's means dapat rumate baru, housemate baru... dan tersangatlah sedih...geng2 ronggengan aku kat blok dulu sume dah trpisah jauh...sekarang, aku plak dpt blok depan blok lame aku..n u know what..tiap2 mlm2 aku dok termenung pandang blok lame aku n ingat balik memori2 manis kami bersama..siyes aku sedih.... hmmm.... dah la x lame lagi nak abes study..time2 nie lak terpisah..skrg, klo jmpe time kuliah la..tu pon terserempak tepi2 jalan..wuuuu~~ sayang korang sangat2!!!


dan macam kata aku kat status fb aku semalam....

"uniknya persahabatan itu... sehingga satu kata pon x mampu di gambarkan betapa ikatan persahabatan itu mampu membuat kita bahagia,berduka,hiba,ketawa, dan segala rasa di kongsi bersama... saya sayang sahabat-sahabat saya... sentiasa mendoakan yang terbaik utk kalian....♥♥♥"



aku sayang kawan-kawan aku...family aku.... saya rindu..x sabar nak balik rumah... kakak2 saya dua org dh deliver..dua-dua dpt baby boy..yeay!!! cucu mak dah ade 6 org...^_^


sekarang nie, adik aku pon dah masuk U..so, perhatian mama pon dah berkurang sikit la kat aku...huhuhu..jeles jgk la..tp, xpe la..demi adik..saya mengalah..

AWAK KUAT ANIS!!! JANGAN NAK MANJA2..BAGI ADIK LAK MANJA2...


heeeeee~~ tu je kot yang nak di share wat mase skrg...hehehhehe..harap maaf yew..skrg saya sgt lame x update blog...

sekian...SAYANG KALIAN~~


MyEm0.Com

2 pengunjung istana:

nur hidayah said...

alorh sweetnya huhu
teringat zaman aku final sem dlu :P

btw, da lame xnampak gamba kucing mate bulat ni

wany dolly said...

anisssss syggggggg!
wajin2 update blog auu!ngeh3..
winduu gle sama uuuuuuuuuuuuuuT__T

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...