Get your own Digital Clock

Friday, December 25, 2009

lama betol~~

hehehehhhe...td saje la bowsan2... then, bace la blog2 member...
*daku teramat stress... haishh.. masalah betol la.. tetibe sem nie ade kena tambah amek satu lg core subject..apa jadahnyer...xtaw cemaner nak abeskan pelengkap mcm nie.. hmmm~~ sigh~~*
ok la.. nie wanie.. kita jwb tag wanie.. hahahahhaha.. da berkurun kot tag tu.. tp, xper r.. kita tgah bowink lorr~~


1-Sudah berapa lama anda menggunakan handphone tersebut?

ada 3 phone.. yg paling lame da 4 thn.. hahahhaha..lama kan...

2-Apakah wallpaper yang terpampang di skrin handphone anda.Dan terangkan mengapa anda memilih wallpaper tersebut?

gambar gedix.. ekekkekekeke..tanpa sebab..

3-Berapa jumlah "contacts" yang terdapat di dalam handphone anda?

300..tu yang kat number maxis jer... hahahahha


4-Sila masuk ke 'contacts' dan pergi pada huruf 'M'.Berapa kenalan yang namanya bermula dengan huruf M?

26

5-Berapa jenis handphone yang anda telah guna selain handphone yang terkini?
4



6-Rangkaian telekomunikasi yang anda gunakan? Nyatakan mengapa?


suma da guna.. maxis..celcom..digi... kenapa?? sebab suke2.. hahahaha.. sebok jer nak tanya.. wahahhahahah

7-Nada dering yang anda gunakan?


kalo msg bunyi lagu wonderpet... hehehehe..
tp,klo mlm bunyi suara pikachu~~

call.. xde bunyi.. sbb tu, x angkat.. wakakakakka..

xde la... lagu pe ek.. lupa~~



8-Senarai top 5 yang anda selalu msg?


1-my hubby bunny


2-my hubby bunny


3-my daddy.. hencek kertasgraf


4-my mummy.. puan lynna.. agagagga


5-saper lg ek??? xde da.. hahahhahah



9-Soalan terakhir.Nama orang yang tersayang (bf/gf) yang anda set dalam handphone?

org umah.. ehh..silap.. tu kat phone dia..hehehehe
errr~~ hubby chubby.. hehehehhe

tag2

saper yg rajin wat yew.. hehehehhe


2 pengunjung istana:

eMmY_Lya RamLi said...

hubby chubby??adakah masih org yg sama sewaktu kita ketemu b4 mek fly ari tuh??=)

aNis ™ said...

hahahahhaha..xla wei.. ekekkekekeke...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...