Get your own Digital Clock

Thursday, July 23, 2009

JEJAK KASIH PART 1

semalam petang cam biasa la ada training taekwondo kat training centre kolej cempaka..

then, aku pown g la training cam biase,...

ptg semalam aku g lmbt cket.... 2.30 bru amek bas from kolej aku... kolej allamanda...

sampai kat kolej cempaka dalam kul 2.40 mcm tu... tyme tu diorg tgah warming up dlu.. dtg2 trus kena wat kick.. layan je r.. sakit gler kaki..


smlm dak junior first tyme training.. so, ktorg yg senior nie rilek je r.. aku pown cuci2 mata la tgok dak junior nie training..

tgah2 dok usha2 tu, eh!!! tetiber mcm aku kenal jer ngan sorg dak junior nie...

then, aku pown gtaw kat member aku..

"kak syu, anis cam kenal je r ngan mamat kai bju kuning tu... mcm member tyme skolah agama darjah 3 dulu..rase cam anis same kelas la ngan dia..."


" anis g la tegur dia.."

"eh!! xnak la.. takot salah org"

"nama kwn anis tu aper??"

"entah la.. mcm ingat2 lupa.. rasenyer zaqwan xpown wan.. entahla.. yg pst ade wan2 la kat belakang nyer"

then, ktorg pown training r cam biase.. dak mamat kai bju kuning tu senior belt.. so,dia training ngan group dak senior la walaupun dia dak first year..

tyme tgah duduk2 tu, aku dok peratikan la mamat tu.. dok usha2 la.. sekali kantoi.. kebetulan tyme tu aku nak mengusha dia.. rupenyer tyme tu, dia pown tgah mengusha aku...

ape lg. mata bertentang mata la.. kelam kabut aku ngan dia lari kan mata masing2.. haha.. gabra cam ayam!!! hehehehe..

then, tibe la mase senior training plak... junior rehat... tyme tu dia sebaris ngan aku.. n sebelah aku.. hahaha.. nervous gler... aku sengeh2 jer.. dia pown sengeh2 jer..

tyme tu kena wat side kick.. dia nie terror taw.. maybe ade wakil mane2 masuk sukan yg besar2 kot.. then, tetibe coach aku pown ckp dengan lantangnyer....

"safwan!! mai dtg depan.. cube demo kat dak2 junior side kick.."

wah!! apew lg cam nak gugur jantung aku..

dah sah!! aku x salah org!!!

wah!! rase dunia nie kecik jer.. aku sebenarnyer da lame x jumper dia.. last jumper tyme darjah 4.. hahaha.. tyme tu dak comot lg.. mmg rapat ngan dia.. dia dlm kelas duk depan aku.. selalu ktorg makan same2... ngumpat pown same2..

wah!!! da tinggi gler skang.. tp, bdn tetap kerempeng mcm dulu..

hehehe..

so, aku terus teringat balek memori2 dulu tyme kecik2..

tp, aku blom berani nak tegur dia.. takot dia x ingat aku...

so, nantikan perkembangan selanjutnyer..

samada aku ngan dia akan bercakap x.. or ktorg just saling jeling-menjeling jer.. huhuhuhu...

itu sahaje wat mase skang...

tatatatata....


*bling-bling : ptptn bile nak masokkkkkkkkkkkkk!! pokai sudah!!!!!*



5 pengunjung istana:

LeMaNtO said...

hu3...
g la tego die....
kalo xde modal nk b'bual..wt2 la tanye die mcm mne nk wt side kick...huarghh~haha

LeMaNtO said...

oiyt3...g la$ tego die..
kalo xde modal..wt2 la swoh die ajar side kick...hu3

~mne la tahu..ade jodoh..hoho~ <--adess..!aq kne kaki>ampun2...hu3

aNis ™ said...

hahhaha.. malu la. hahahha..
malu tp mahu...

Masz said...

ko tumbuk je sumer org...sng..

aNis ™ said...

x pasal2 aku kena tumbuk plak nanti.. hahahha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...