Get your own Digital Clock

Sunday, February 14, 2010

wahhh~~

salam and selamat sejahtera kepada semua rakan2 blogger ku sekalian...

hihihi... lama betul rasenye x update blog...banyak benda nak cerita..tp, sbb byk sgt masalah sampai xtahu nak mula cerita macam maner...

agak terkejut jgk.. td, tgok2 follower da 41 org!! wahhh!! thanks kepada yg sudi jd follower... n yg sudi singgah n jenguk bace blog aku yg simple mimple jer... hehehehhehe

actually aku tgah geram..ngan dak senior nie... aku da xtahan ngan perangai dia.. macam harammmmmmmmmmm!! bajet bagos...

skang nie satu rumah tgah sabar jer ngan dia.. x sbr2 nak tggu dia beramboss dari rumah nie...
skang nie dak2 junior umah aku selalu jer dtg ngadu kate da xdpt sabar ngan minah perasan bgos tu...cakap selalu nak sakitkan ati org..

n lg satu perangai pown cantekkkk!!! kalo pinjam barang orang, wat macam harta sendiri.. tu yg paling angen.. rupanya2 bekas dak umah aku sem lepas pown x puas ati ngan perangai minah sekor tu..

sabar je la.. dia da last sem.. kita sabar je la... ala.. orang bermuka2.. depan kita bukan main..ckp x suke dak tu la, apew la.. tp, belakang kita, kat budak tu dia ckp x suke kita pulak.. mmg ko nie muka tembok!!!! xtaw malu... da satu dunia ko heboh caci dak tu, aleh2 dalam diam, ko gak terhegeh2 minx pinjam barang dak tu.. poyo lebeh!!! hahahahhahahahaha..skang nie, sume tembelang ko da pecah la... mmg muka xtaw malu....

actually aku de wat status kat fb yg berbau sindiran.. mmg aku tujukan kat dak perasan bagos tu..tp, xde plak aku ckp nama or bg apew2 pembayang..eh, aleh2..ade yg terasa...
hahahahahahaha..mmg x malu... and then, siap suruh pakwe dia add aku la konon... bajet bgos...

last2, request pakwe ko tu aku reject n dengan ko sekali aku da delete dari friends aku...

MAHAP EH!! AKU X PERLUKAN KAWAN YG X MEMBANTU AKU NAK MAJUKAN DIRI DAN BERJAYA... DAN AKU SANGAT2 X PERLUKAN ORANG YG BERMUKA2 MACAM KO DALAM HIDUP AKU..LANX R..

HAHAHAHHAHAHA...KO BOLEH BERAMBUSSSSSS!!!!!


sekian saje utk hari nie.. hihiihihihiii...
i lurve my friends..
hehehehhehehehe...

*bling2= rindu kat hubby..dia bz ckit...*
*bling2= rindu rumah..bila nak balik....*

6 pengunjung istana:

wany dolly said...

saba anis saba
haahuhuhu


mish u ouh!!!!=)))

aNis ™ said...

tgah sbr la nie..td nampak muka dia...rase nak tampar org jer..

rindu u too dear~~

W.Zarin said...

haha. aku byk jumpe org camneyh kt upm.

UsaGi NaNa said...

eh..siput sedut xde blog ker???hihih...pnjg statement ko..

aNis ™ said...

nana, dia ade.. tp, x terupdate kot.. malas katenyer.. hahahha

nur hidayah said...

saba la ye cik abil...
huhuhu doakan je la supaya dia berubah
payah nk ubah attitude org ni.

ps: sakit jiwa gak kalo dpt rumet camtu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...