Get your own Digital Clock

Monday, November 2, 2009

berakhirnye SEBUAH PERSAHABATAN....

salam n selamat sejahtera semua..

ehem2..

di kesempatan ini, aku nak minta maaf kat semua... semua.. x kira la siapa anda....

sebab aku xnak ada yang rasa x puas hati ngan aku, n akhirnya berlaku la perkara yang pertama kalinya yang dah berlaku dalam hidup aku...

putusnya sebuah persahabatan...

serius.. this is 1st time for me...

x sangke sangat2...

kat mana silapnyer... kat mane cacatnyer....

tabah la sayang... (ayat nie dulu dia selalu tujukan kat aku..)
kali nie, aku terpakse cakap nie sendiri...

perlu ker?? kenaper?? tapi sebab aper??

aku lgsg xtaw... kenaper kalo ada rasa x puas ati, xpernah nak bwk berbincang??

menangis?? x payah nak ckp... penat da...

n sampai sekarang masih xdapat nak rungkaikan semua nie...

dia...aku...lynna..n kertasgraf...

last2 nyer, kami bertiga di halau dari hidup dia...

sampai hati....tegarnyer anda....

sekarang, xde lagi gurauan di tgah malam.. kala semua org sedap bermimpi, kami berdua same2 berkongsi suka duka... tiada lagi... xper la.. aper2 pown, i hope dia bahagia dengan keputusan yang dia buat...

ini yang dia nak... kami pasrah... kata kertasgraf, da org xnak, xkan kite nak terhegeh2...

yup.. setuju.. cuma terkilan...u kate u mangse.. tapi u xnampak ker, kami yg mangsa..

ape2 pown, thanks sbb pernah hadir dalam hidup saya..walau perhubungan ini cuma perhubungan di alam maya...tapi terlalu banyak kenangan manis.. sangat banyak...xtaw la dia masih ingat ke x janji kami berdua... xper.. kalo dia masih ingat, ade satu jer nak ckp... mane taw, satu hari nanti, kita dapat gak pergi tempat tu same2... saya berdoa.. semoga semuanye yang terbaik...

andai satu hari nanti, terbuka pintu kemaafan utk memaafkan..... aku xnak org benci aku..aku xnak org berdendam ngan aku...


"Aku mencintai sahabatku dengan segenap jiwaku...

sahabat yang baik adalah seiring denganku...

dan menjaga nama baikku ketika aku hidup atau selepas mati..

ku hulurkan tangan kepada sahabatku utk berkenalan...

kerana aku akan merasa senang...

semakin ramai sahabatku...

semakin aku percaya diri...

aku selalu berharap mendapat sahabat sejati yang tidak luntur baiknya

dalam suka dan duka...

jika aku dapat, aku ingin setia padanya...." (Imam Shafie)


sekian saje luahan hati yang kecewa...

2 pengunjung istana:

biELa said...

uit...ko kenapa nih?
napa aku macam tak tahu pape?
huhuhu~

aNis ™ said...

huhuhuhuhu.. biela.. xtaw cemAner nak citer... nak taw, juz tgok mane2 blog, bace n ko akan dpt conclusionnyer..

hmmmmm..sedih....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...